MENU
foto nunti, poze nunta Brasov, fotograf profesionist Bucuresti

EXPERIENȚA

Imaginile realizate de mine sunt atemporale si sinonime cu stilul și finețea.

Voi fi alături de voi la fiecare pas in ziua nunții să documentez fericirea familiei voastre și bucuria întâlnirii cu prietenii si voi surpinde fiecare îmbrățișare, emoție, zâmbet sau lacrimă de fericire.

La ce să te aștepți

Planificarea evenimentului poate fi extrem de solicitantă. Fie că veți angaja un wedding planner sau că vă veți ocupa voi singuri de evenimentul vostru, eu sunt aici pentru voi, să vă ajut.

Pot afirma că experiența pe care am acumulat-o in domeniul evenimentelor v-ar putea fi de folos. Nu ezitați să-mi scrieți, sunt fericit să vă răspund.

ÎNAINTE DE EVENIMENT

ZIUA NUNȚII

Voi fi cât mai puțin intruziv cu putință și îmi voi petrece majoritatea timpului surprinzând acele momente reale, naturale. Sigur, dacă ai nevoie, te pot ajuta cu indicații pentru a obține câteva portrete frumoase cu tine sau împreună cu familia dar altfel, sunt acolo pentru a documenta acea zi așa cum se întâmplă ea.

LIVRAREA IMAGINILOR

Experiența noastră împreună continuă iar după ce fiecare fotografie va fi editată, voi crea pentru voi o galerie on-line modernă, de unde veți putea descărca și distribui imaginile.
Și pentru că o fotografie nu e fotografie până nu este printată, aveți posibilitatea de a alege dintre numeroasele tipuri de albume disponibile.

Stejarii Country Club

ALBUME FOTO

Albume foto "Handmade"

Albumele foto ce poară semnătura Bogdan Mocanu sunt fabricate manual și îmbrăcate în piele naturală. Fotografiile sunt printate pe hârtie foto de cea mai bună calitate la momentul actual pentru a rezista cât mai bine în timp. Albumele sunt disponibile în numeroase variante de mărimi și tipuri de coperți.

CLOSE